Tijdens een bewustzijnswandeling maakte ik kennis met Martine en daarna heb ik meteen een aantal sessies afgesproken. Een aantal op haar praktijk in Oohm en een aantal zelfs op afstand via beeldbellen, wat ook heel fijn was en verbazinggoed werkte. Ik ervaar veel onrust in mijn lichaam en emotionele instabiliteit. Daarnaast tob ik al een tijdje met een aantal lichamelijke klachten. Martine heb ik leren kennen als een echt gevoelsmens. Ik ben van haar aan het leren om in contact te komen met mijn gevoel en leer steeds meer naar mijn lichaam te luisteren. Martine is vriendelijk, sensitief, empatisch, rustig en erg betrokken. De sessies zijn warm en vol liefde, waardoor ik meer rust begin te ervaren, mijn fysieke klachten afnemen en ik me steeds meer in balans voel. Ik raad haar zeker aan.

Pauline, particuliere klant

Door angst en onzekerheid voelde ik veel stress. Dat beïnvloedde mijn functioneren op de werkvloer. Ik klapte dicht. Via mijn werkgever kwam ik bij Martine terecht. De technieken die zij mij met veel geduld en begrip leerde, hebben mij echt geholpen.Ik vind rust waar ik in het verleden paniek en verdriet voelde. Sta open voor de methode en vind weer het vertrouwen en geloof in jezelf.

Sharleena, gemeente Amsterdam

Hartje kat.jpg

Ik ging naar Martine omdat het al een tijd niet goed me me ging. Mijn hoofd zat vol onrust en vragen. Mijn lijf was moe. Ik wist dat er iets moest veranderen, maar zag er tegenop om over mijn problemen te praten. Het fijne van iRest en haar andere methodes is dat dat ook niet hoeft. Je komt tot rust en je hoofd wordt stil. Je voelt weer. Langzaam groeit vertrouwen dat de antwoorden op je vragen niet in je hoofd maar in je hart en lijf liggen. Dat gaf mij rust en vertrouwen. De sessies bij Martine brengen je tot diepe ontspanning en tot verbinding met jouw drijfveren. Haar oefeningen die ik nog steeds beluister, helpen je daar thuis ook bij. 
 

Els, Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Door de coachsessies van Martine heb ik geleerd om naar mijn lichaam te luisteren en ballast los te laten. Ik ervaar veel meer rust, ben meer in balans en heb daardoor mijn behoeftes beter in beeld gekregen. Martine is een prettige persoonlijkheid, die zaken haarscherp aanvoelt, je regelmatig uitdaagt en je iedere keer weer verrast met nieuwe technieken. Iets dat je echt moet ervaren om te voelen wat het voor je kan betekenen.

Liesbeth, particuliere klant

IMG_7571.JPG

Ik zat niet lekker in mijn vel. Op werk had ik een conflict gehad en thuis voelde ik me niet altijd begrepen. Naast de hoofdzorgen kreeg ik ook fysieke klachten. Ik stond op instorten en had dringend hulp nodig en kwam in contact met Martine. Door alle perikelen was ik vooral toe aan rust. Met de sessies en de oefeningen voor thuis kreeg ik steeds meer grip en verdwenen de onstuimige momenten. Het gaat nu uitstekend. Mijn zorgen en pijnklachten zijn verdwenen en de hervonden rust heeft een positief effect thuis en op het werk.
 

Yves, gemeente Amsterdam