Door angst en onzekerheid voelde ik veel stress. Dat beïnvloedde mijn functioneren op de werkvloer. Ik klapte dicht. Via mijn werkgever kwam ik bij Martine terecht. De technieken die zij mij met veel geduld en begrip leerde, hebben mij echt geholpen.Ik vind rust waar ik in het verleden paniek en verdriet voelde. Sta open voor de methode en vind weer het vertrouwen en geloof in jezelf.

Sharleena, coördinator gemeente

Ik zat niet lekker in mijn vel. Op werk had ik een conflict gehad en thuis voelde ik me niet altijd begrepen. Naast de hoofdzorgen kreeg ik ook fysieke klachten. Ik stond op instorten en had dringend hulp nodig en kwam in contact met Martine. Door alle perikelen was ik vooral toe aan rust. Met de sessies en de oefeningen voor thuis kreeg ik steeds meer grip en verdwenen de onstuimige momenten. Het gaat nu uitstekend. Mijn zorgen en pijnklachten zijn verdwenen en de hervonden rust heeft een positief effect thuis en op het werk.
 

Yves, projectleider gemeente

Als moeder van jonge kinderen en een zware baan kom ik altijd tijd tekort. Ik raakte steeds meer uit balans. Dat merk je dan én thuis én op het werk. Dus ben ik met coaching aan de slag gegaan. Martine laat je zien en ervaren dat je de antwoorden zelf hebt. Dat geeft een heel krachtig gevoel. Ik sta er weer en ik heb handvatten om zelf nu om te gaan met stressvolle periodes. Ik gun dit elke ouder!

Dominique, manager international

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018, Hallo Rust