top of page

ma 13 jul.

|

Bed & Breakfast El Manso

Retreat Kom tot rust & oude dingen loslaten - De Veluwe

Luisteren naar de antwoorden van binnen en oude patronen loslaten. iRest is een techniek waarmee je dat leert. In combinatie met helende meditaties, massages en energiewerk is dit een week die je niet mag missen. Een vakantie plus heel veel extra's. € 485 p.p. in een luxe kamer inclusief maaltijden.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Retreat Kom tot rust & oude dingen loslaten - De Veluwe

TIJD EN LOCATIE

13 jul. 2020 15:00 – 17 jul. 2020 11:00

Bed & Breakfast El Manso, Wijnbergweg 9, 8162 KV Emst, Nederland

OVER HET EVENEMENT

N.B. Inschrijven voor de retreat 13-17 juli is niet meer mogelijk. 

Stuur een e-mail naar info@hallorust.nl en ontvang als eerste de nieuwe data zodra bekend.

Een inkijkje in het programma

Tijdens deze midweek staat bewust tot rust komen centraal en oude dingen loslaten die je niet helpen om echt voor jezelf te kiezen. Je voelt al wel dat er iets anders moet, maar je voelt nog weerstand. We gaan op zoek naar de stilte, de antwoorden van binnen en hoe je deze kunt volgen en wat daarvoor doorbroken moet worden. 

Elke dag zijn er een Yoga Nidra sessie en een sessie met helende meditaties op het gebied van pijn, piekeren, angst, vergeving. 

Daarnaast kunnen er losse een-op-een sessies worden bijgeboekt: iRest coaching, energetische healing en massages. Voor deze midweek is geen yoga ervaring vereist. Iedereen kan meedoen. 

iRest Yoga Nidra is bewezen effectief bij spanningsklachten, depressie, angst, trauma, burn-out en slapeloosheid. Eén iRest sessie kan gelijkstaan aan het herstel tot 4 uur effectieve slaap. Energiewerk is al eeuwenoud en helpt bij het herstel van ziekten of het doorbreken van oude patronen die elke keer weer opduiken, waardoor je net niet voor jezelf kiest. Je weet wel dat het anders moet, maar hoe, daar kan je wat hulp bij gebruiken. Ik werk met Reiki, Rigpa en Dharma Shamanic System. Massages kunnen het lichaam ondersteunen om patronen te doorbreken, disbalans te herstellen en even helemaal voor jezelf te kiezen. 

De organisatie

Dit retreat is een samenwerking tussen Asana Yogamassage en Hallo Rust. Asana Yogamassage verzorgt naast een prachtige locatie en voedzaam eten ook de massages waaronder een heerlijke Ayurvedische massage. Echt om een keer mee te maken. Asana Yogamassage is het bedrijf van Jonna de Uyl. Martine en Jonna studeerden samen op het Anand Inner Guide Center in Zaandam. Zij leerden allebei verschillende soorten massages.

Overnachten

We overnachten in B&B El Manso in luxueuze gastenkamers met elk een eigen badkamer en buitendeur naar het terras met eigen zitplaats.

Prijs

De prijs voor de 5-daagse retreat is € 485,- per persoon op een tweepersoonskamer en € 585,- per persoon voor een eenpersoonskamer.

DEEL HET EVENEMENT

bottom of page