P1280774.jpg

ONTDEKKEN, BOUWEN, SAMEN

Ik heb de kracht van rust mogen ervaren. Ik noem het ‘echte rust’. Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat echte rust iets anders is dan een powernap of een avondje ontspannen voor de tv of in het theater. Hoe fijn dat ook is.

 

Door 'echte rust' herstel je diep van binnen. Je laat oude overtuigingen los die je niet helpen op je pad, zoals 'ik ben niet goed genoeg' of bijvoorbeeld een angst voor afwijzing. Je leert weer opnieuw te luisteren naar je lichaam en hart, zodat je daar ook sneller op kan reageren. 

P1290968.jpg

Ons lichaam is ontzettend intelligent en kan heel snel aangeven of je op het juiste pad loopt. Alleen zijn we vaak het diepere luisteren en durven vertrouwen op deze innerlijke wijsheid verleerd. Deze vaardigheid kun je opnieuw leren door het simpelweg weer te ervaren. Echte rust van binnen is een aangeboren kwaliteit. Het was er al die tijd al, maar door wat we meemaken (gebeurtenissen, opvoeding, school) vergeten we dat helaas.
 

In mijn coaching zet ik verschillende technieken in afhankelijk van jouw coachingsvraag en ontwikkelthema's. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd hiervoor. Ik ben internationaal opgeleid in de methode iRest, in eeuwenoude meditatie- en healingtechnieken met een oorsprong in Tibet, Australië en Japan, als Conscious Therapist en als massagetherapeut. Als het even kan, plannen we buiten een sessie. De natuur is een krachtige plek om inzicht te krijgen en tot rust te komen. De natuur weet alles al. En wij zijn net zoveel natuur als de natuur om ons heen. Het gaat om het terugbrengen van die herinnering.

Mijn werkervaring sinds 2002 als teamcoach en strateeg neem ik mee in personal coaching. Ik weet wat het is om op een hoog niveau te schakelen en te presteren. Een aantal andere specialisaties waar jij misschien baat bij hebt: interculturele communicatie en interview- en presentatievaardigheden. We doen wat nodig is, en wat bij jouw doelen aansluit.

In een sessie vinden we samen de focus en laat ik je ervaren hoe echte rust voelt. En welke antwoorden daarin verscholen liggen. Je leert weer te verbinden van binnenuit. Niet alleen voor de vraagstukken, uitdagingen of momenten om vol van te genieten van vandaag, maar voor alles wat nog komt.

Vanuit mijn ervaring als strateeg en coach voor bestuur, management en teams, en mijn projectmatig werken voor diverse klanten kun je van mij een heldere en gestructureerde aanpak verwachten. 

Opleiding

  • Media- en Cultuurstudies (UvA)

  • Massagetherapie (Anand Inner Guide Center)

Certificatie

  • iRest level 1 & 2 Teacher (iRest International Institute)

  • Rigpa level 1,2,3 (Mundo Armonia)

  • Dharma Shamanic System, level 1,2,3 (Mundo Armonia)

  • Conscious Therapist 1 (Mundo Armonia)

  • Reiki Usui Master (Anand)