WERKWIJZE

In mijn coaching zet ik verschillende technieken in afhankelijk van jouw coachingsvraag en ontwikkelthema's. Tijdens het traject zoeken we samen naar jouw belangrijkste belemmeringen. Dit kunnen bijvoorbeeld sociale, emotionele, fysieke of praktische problemen zijn. Deze hebben meestal invloed op elkaar. Vervolgens werken we aan inzicht en het veranderen van deze (onbewuste) patronen. Dit alles doen we vanuit het voelen, lichaamsbewustzijn en intuïtie. Elke sessie of traject is maatwerk.


Traject
Een sessie duurt gemiddeld 90 minuten. Tijdens het eerste gesprek formuleren we samen heldere en haalbare doelstellingen. Elke volgende sessie evalueren we de afgelopen periode, werken we thema´s uit en belichten we de aandachtspunten voor de komende tijd. 

Losse sessie (ook online)
Een losse sessie is afhankelijk van de vraag en de gekozen techniek ook mogelijk in 60 minuten. 

Lees hieronder meer over de technieken waarmee ik werk. 

iREST

iRest is een vaardigheidstraining om de aangeboren rust in het lichaam opnieuw te leren voelen. Hierdoor herstellen de neurale verbindingen in het brein die kapot gaan door spanning en heftige gebeurtenissen. Je wordt via een aantal technieken uitgenodigd om te voelen in het lichaam wat gehoord wil worden. Ook krijg je audio's mee om thuis te oefenen en tot rust te komen. iRest is wetenschappelijk bewezen effectief bij slapeloosheid, depressiviteit, chronische vermoeidheid en pijn. www.irest.us

NATUURCOACHING

 In natuurcoaching bekijken we onszelf door de bril van de natuur. Natuurcoaching bestaat uit wandelingen met verschillende oefeningen. Door wandelen aard je. Je leert jezelf krachtig neer te zetten. Wandelen ontprikkelt het zenuwsysteem. De oefeningen ondersteunen dit nog verder. Je rust dus niet alleen uit, maar krijgt ook inzicht in wat je nodig hebt, welke patronen er zijn en hoe deze te doorbreken. In de wandelingen worden oefeningen uit iRest en intuïtieve ontwikkeling ingezet. Ook body & mindwork komt aan bod als het nodig om iets te doorbreken of om dieper te voelen. 

BODY & MIND WORK

In een behandeling wordt gekeken naar wat jou het beste helpt om emotionele blokkades te doorbreken, rust en veiligheid te voelen in je lichaam. Body & Mind Work versterkt de balans tussen denken en voelen waardoor je inzicht krijgt in wat je nodig hebt om vanuit je hart te leven. Hiervoor worden technieken uit de massagetherapie en conscious therapie ingezet. Ik maak gebruik van ancient healing technieken zoals Rigpa Energetic Healing, Dharma Shamanic Systeem en Reiki Usui. 

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018, Hallo Rust