KOMENDE EVENEMENTEN
Het tijdstip wordt later bepaald
Poortgebouw Elswout
WORKSHOP: iRest is in 35 minuten 4 uur slapen
iRest is wetenschappelijk bewezen effectief en helpt bij slapeloosheid, vermoeidheid, chronisch pijn en spanningsklachten. Benieuwd hoe dat voelt. Kom naar de workshop en leer meer over de 10 stappen van de methode en ervaar het zelf! Max. 10 pers. / € 35 p.p.
Het tijdstip wordt later bepaald
De locatie wordt later bepaald
CURSUS: REIKI 1 voor kids 9 t/m 12 jaar
Reiki 1 kunnen kinderen en jongeren gebruiken om zelf rust in hun hoofd en lijf te vinden als het even spannend is of ze angstig zijn. Ook leren ze hoe ze anderen kunnen helpen hiermee. Reiki betekent universele energie en is een oude geneeswijze. Max. 8 kids / € 30 p.p.
Het tijdstip wordt later bepaald
De locatie wordt later bepaald
CURSUS: REIKI 1 voor jongeren 13 t/m 17 jaar
Reiki 1 kunnen jongeren gebruiken om zelf rust in hun hoofd en lijf te vinden als het even spannend is of ze angstig zijn. Ook leren ze hoe ze anderen kunnen helpen hiermee. Reiki betekent universele energie en is en oude geneeswijze. Max. 8 pers. / € 45 p.p.
Mon, Jul 13
Bed & Breakfast El Manso
Retreat Kom tot rust & oude dingen loslaten - De Veluwe
Luisteren naar de antwoorden van binnen en oude patronen loslaten. iRest is een techniek waarmee je dat leert. In combinatie met helende meditaties, massages en energiewerk is dit een week die je niet mag missen. Een vakantie plus heel veel extra's. € 485 p.p. in een luxe kamer inclusief maaltijden.
Sat, May 02
Onder de poort verzamelen
WORKSHOP: Mindful Wandelen
Ga mee met een wandeling door Elswout. Je leert verschillende oefeningen om te gronden, dieper te voelen in het lichaam, antwoorden te vinden in de natuur. De oefeningen kun je later gebruiken als je zelf op pad gaat! Max. 10 pers. / € 15 p.p.
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018, Hallo Rust