KOMENDE EVENEMENTEN
Sat, May 02
Onder de poort verzamelen
WORKSHOP: Mindful Wandelen
Ga mee met een wandeling door Elswout. Je leert verschillende oefeningen om te gronden, dieper te voelen in het lichaam, antwoorden te vinden in de natuur. De oefeningen kun je later gebruiken als je zelf op pad gaat! Max. 10 pers. / € 15 p.p.
Het tijdstip wordt later bepaald
Poortgebouw Elswout
WORKSHOP: iRest is in 35 minuten 4 uur slapen
iRest is wetenschappelijk bewezen effectief en helpt bij slapeloosheid, vermoeidheid, chronisch pijn en spanningsklachten. Benieuwd hoe dat voelt. Kom naar de workshop en leer meer over de 10 stappen van de methode en ervaar het zelf! Max. 10 pers. / € 35 p.p.
Het tijdstip wordt later bepaald
De locatie wordt later bepaald
CURSUS: REIKI 1 voor kids 9 t/m 12 jaar
Reiki 1 kunnen kinderen en jongeren gebruiken om zelf rust in hun hoofd en lijf te vinden als het even spannend is of ze angstig zijn. Ook leren ze hoe ze anderen kunnen helpen hiermee. Reiki betekent universele energie en is een oude geneeswijze. Max. 8 kids / € 30 p.p.
Het tijdstip wordt later bepaald
De locatie wordt later bepaald
CURSUS: REIKI 1 voor jongeren 13 t/m 17 jaar
Reiki 1 kunnen jongeren gebruiken om zelf rust in hun hoofd en lijf te vinden als het even spannend is of ze angstig zijn. Ook leren ze hoe ze anderen kunnen helpen hiermee. Reiki betekent universele energie en is en oude geneeswijze. Max. 8 pers. / € 45 p.p.
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018, Hallo Rust