top of page
Martine Scheen, Coaching, Energy Healing, Sound Healing, Hallo Rust, Haarlem

TEAMBUILDING

Verbinden op een ander niveau

Teambuilding of een teamuitje dat bij mag dragen aan de groei van de medewerkers en het team als geheel. Elke activiteit wordt op maat gemaakt voor de doelen van het team.

Onderstaande activiteiten dragen bij aan:​​

  • Versterking onderlinge samenwerking

  • Rust in piekergedachten

  • Helderheid over volgende stappen

  • Verbinding op een ander niveau met elkaar

  • Ontdekken van iets nieuws in jezelf

  • Doorbreken van beperkende overtuigingen

AANBOD

Theeceremonie

Theeceremonies worden al duizenden jaren gebruikt om je te verbinden met innerlijke wijsheid. Open je hart met de meidoorn of voel je grenzen met de dovennetel. Dat kan in een Wilde Planten theeceremonie. Je wordt uitgenodigd om de antwoorden te voelen in de stilte vanbinnen. De ceremonie wordt op maat gemaakt op basis van teamwensen of individuele ontwikkelvragen.

Martine Scheen, Coaching, Energy Healing, Sound Healing, Hallo Rust, Haarlem, theeceremonie
Bewustzijnswandeling, Hallo Rust
Bewustzijnswandeling

Met je team op pad in stilte. Hoe zou dat zijn? Verbinden met elkaar op een ander niveau. Je leert verschillende oefeningen die je ook later tijdens eigen wandelingen makkelijk kan herhalen. In de wandeling is voldoende ruimte voor delen en reflectie.

Sound Journey

Een moment op de dag waarbij je even mag zakken in je gevoel en je mee op reis mag laten nemen door helende klanken en trillingen die ontspannend werken. Ze helpen om vastgelopen energie te deblokkeren. Hierdoor ontstaat rust, herstel en helderheid. Indien wenselijk kan in de sessie reflectie en het delen van ervaringen worden ingebouwd.

Martine Scheen, Coaching, Energy Healing, Sound Healing, Hallo Rust, Haarlem
Hallo Rust
Untitled_Artwork 44-14.png

KOM IN CONTACT

Voel je welkom

Ben je teamleider, HR manager of directie en benieuwd hoe je deze activiteiten kunt inzetten in jouw organisatie? Neem contact op en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page