top of page

ZAKELIJK

Rust is een vaardigheid

Even bewust stilstaan. Wat stroomt er wel en wat niet? En waar is groei en transformatie mogelijk? Hallo Rust biedt zowel individuele coaching aan als teamcoaching, bewuste teamuitjes en verzorgt onderdelen voor bijvoorbeeld een managementdag.

 

En ja, anders dan anders. In de activiteiten gaat het om het vergroten van het bewustzijn. We onderzoeken hoe vanuit de binnenwereld de buitenwereld ervaren wordt en hoe je zelf verantwoordelijkheid kan nemen voor meer plezier, rust, herstel en groei. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op.

 

Er is heel veel mogelijk en alles is maatwerk. Of het nu gaat om een medewerker met een ontwikkelvraag, gezondheidsvraag of een team dat onderling de verbinding wil versterken, of een management dat benieuwd is hoe je rust kan leren als vaardigheid om focus en creativiteit te verhogen.

Martine Scheen
Martine Scheen, Coaching, Energy Healing, Sound Healing, Hallo Rust, Haarlem
Untitled_Artwork 44-5.png

AANBOD

Coaching

Vermoeidheid, burn-out, persoonlijke gebeurtenissen, spanning op de werkvloer. In een coachtraject bij Hallo Rust wordt juist ruimte gemaakt voor het voelen en doorbreken van vastgelopen energie. Hier zijn speciale tools voor. Hieruit ontstaat herstel en groei. Benieuwd naar wat Hallo Rust voor jou of jouw team kan betekenen?

Untitled_Artwork 44-12.png
Untitled_Artwork 44-10.png
Teambuilding

Iets leuks doen met je team, maar het moet ook iets bijdragen. Juist voor die vraag heeft Hallo Rust een aantal activiteiten ontwikkeld die anders zijn dan anders, vaak nieuws voor medewerkers én iets bijdragen. Benieuwd? Bekijk eens de sjamanistiche theeceremonie of de sound journey.

Managementdagen

Op managementdagen wordt veel van de deelnemers gevraagd: concentratie, creativiteit, het grotere plaatje blijven zien, bereidheid tot verandering. Hallo Rust biedt verschillende bewuste activiteiten aan om de concentratie en creativiteit te verhogen, vanuit stilte de koers te voelen of te ontdekken wat verandering in de weg staat en hoe dit te doobreken.

Martine Scheen, Coaching, Energy Healing, Sound Healing, Hallo Rust, Haarlem

OVER MIJ

Ondernemer vanuit het hart
  • Sinds 2018 werk ik als coach een-op-een en voor teams. Ik deel eeuwenoude tools waar ik heel dankbaar voor ben dat ze op mijn pad zijn gekomen. Ik heb ervaren dat het anders kan. Ondernemen vanuit rust, bewustzijn, vanuit het hart. Loslaten wat niet dient. Het leven volgen en vanuit daaruit groeit alles.
     

  • Ik ken het bedrijfsleven goed. Ik heb 15 jaar ervaring in advisering van directies en bestuur, aansturing van teams en het ontwikkelen en produceren van events.
     

  • Mijn eigen ja tegen het leven heeft ervoor gezorgd dat ik me volledig kan focussen op wat ik graag doe: coaching, teamcoaching, kunstprojecten, wandelen en reizen.
     

  • Opdrachtgevers; gemeente Amsterdam, Albert Heijn, KLM, Auris, Cordaan, kinderdagverblijf Heppienest, ministerie van Financien, OCW, SuitSupply, Starbucks.

pexels-life-of-pix-7763.jpg

BEWUST

Rust versterkt focus, concentratie en welzijn.
Untitled_Artwork 44-14.png

TER INSPIRATIE

Sound Healing. Hallo Rust
Sound Journey

Een moment op de dag waarbij je even mag zakken in je gevoel en je mee op reis mag laten nemen door klanken die ontspannend zijn. Ze helpen om vastgelopen energie te bevrijden. Hierdoor ontstaat rust, herstel en helderheid. Ideaal tijdens een teamdag of managementbijeenkomst.

Bewustzijnswandeling.jpg
Bewustzijnswandeling

Met je team op pad in stilte. Hoe zou dat zijn? Elkaar ontmoeten op een ander niveau. In de oefeningen leer je je te verbinden met de rust in jou en vanuit daar te voelen wat de volgende stap is. De wandeling draagt bij aan de versterking van de samenwerking en teambuilding.

Ik vertrouw nu op mijn gevoel

Door de coachsessies van Martine heb ik geleerd om naar mijn lichaam te luisteren en ballast los te laten. Ik ervaar veel meer rust, ben meer in balans en heb daardoor mijn behoeftes beter in beeld gekregen. Martine is een prettige persoonlijkheid, die zaken haarscherp aanvoelt, je regelmatig uitdaagt en je iedere keer weer verrast met nieuwe technieken. Iets dat je echt moet ervaren om te voelen wat het voor je kan betekenen.

Liesbeth

KOM IN CONTACT

Voel je welkom

Hallo Rust ontwikkelt sessies en trajecten op maat voor medewerkers en team. Ben je benieuwd wat goed bij jou past, of je werkgever wellicht jouw traject kan vergoeden of heb je vragen over de tools. Stuur me een berichtje.

Bedankt voor de inzending!

Coaching, Energy Healing, Sound Healing,Hallo Rust, Haarlem
bottom of page