top of page
Martine Scheen, Coaching, Energy Healing, Sound Healing, Hallo Rust, Haarlem
Untitled_Artwork 44-14.png

SOUND HEALING

Helende klanken

Singing Bowls worden al eeuwen gebruikt voor healing en meditatie. In een 1-1 sessie worden de schalen op en naast het lichaam gebruikt. Door de schalen aan te strijken of te kloppen ontstaan lange lage en hoge tonen en trillingen die samen een harmonie vormen. De klanken en trillingen helpen je om diepe stilte van binnen te ervaren en te herstellen van fysieke en emotionele uitdagingen.  

Hallo Rust geeft ook Sound Healing Concerten met de singing bowls, kristallen klankschalen, nature songs met gitaar, mantra's en nog veel meer klanken. Kijk hiervoor in de agenda. Elke maand is er een concert bij Hello I'm Local in Haarlem.

Een unieke ervaring

Ik voelde me verbonden met alles om mij heen. De zee, de bomen, de wind, de vogels. Ik zat op een heel diep punt en dacht dat ik niet meer kon voelen. Dit was echt een unieke ervaring.

Pieter
Hoe zou het zijn als...
  • je even helemaal geen gedachten hebt

  • je een boost kan geven aan je immuunsysteem 

  • je beter zou slapen 

  • je vrij kan zijn van depressieve gevoelens 

  • je vrij zou zijn van angst 

  • je chronische pijn kan oplossen zoals migraines

  • je minder symptomen ervaart van neurologische aandoeningen

  • je bloeddruk in balans komt

Martine Scheen, Coaching, Energy Healing, Sound Healing, Hallo Rust, Haarlem
Martine Scheen, Coaching, Energy Healing, Sound Healing, Hallo Rust, Haarlem
Sound Healing bij
Hallo Rust

Een Sound Healing kan zowel op de praktijk als in de duinen plaatsvinden. Dat beslissen we samen wat voor jou het meest fijn is. Elke sessie begint met een kort gesprek waarin jij aangeeft waar je graag mee geholpen wilt worden. Daarna ga je lekker liggen op een dikke mat op de grond in de praktijk of op een yogamat in de natuur. Je ligt tussen de singing bowls. Je sluit je ogen en vanaf daar begint jouw klankreis. De bowls worden zowel naast als op het lichaam gebruikt. In een sessie kunnen emoties vrijkomen. Ik zal een veilige plek voor je bieden zodat je die emoties vrij kunt laten stromen en de heling ruimte krijgt.  

Losse sessie

De kosten zijn 95,- incl. BTW voor een behandeling van 60 minuten. Je kunt ook 1,5 uur een sessie boeken. Wil je dieper samen op reis, dan kunnen we kijken of een Inner Freedom traject iets voor jou is. Deze trajecten worden veelal door de werkgever vergoed. Je kunt me het beste even bellen voor de mogelijkheden. Voor zakelijke opdrachtgevers gelden andere tarieven.

Untitled_Artwork 44-10.png
Inner Freedom Traject

Een traject bestaat uit 10 sessies van 1,5 uur met een looptijd van gemiddeld 4 maanden. We kiezen dan voor een energetisch coachtraject waarin we een diepere reis maken met jouw groei en doelen als uitdagingspunt. Je komt niet alleen tot rust, je reflecteert, leert, herstelt en bovenal het is heel leuk om te ontdekken hoe je weer voor jezelf kunt gaan staan.

bottom of page