top of page
Martine Scheen, Coaching, Energy Healing, Sound Healing, Hallo Rust, Haarlem, Inner Freedom

COACHING

Bewust kijken waar je staat

Als HR manager, manager of bedrijfsarts is het vaak zoeken naar wat aansluit bij de vraag wat nu het beste is voor jouw medewerker.

 

In de coachtrajecten van Hallo Rust is veel aandacht voor het ontwikkelen van vaardigheden om rust te voelen en vanuit daaruit weer helder te krijgen wat de juiste stappen zijn. We werken niet alleen aan zelfreflectie, maar ook aan het doorbreken van oude beperkende overtuigingen.

 

De tools zijn gericht op rust, herstel, het inzichtelijk krijgen van de noodzakelijke stappen en het herontdekken van plezier.

Hallo Rust ziet medewerkers met uiteenlopende vragen: trauma, depressie, burn-out, grenzen niet voelen en overgaan, slapeloosheid, veel piekeren, werkconflict, stagnatie doorgroei.

WAT IS HET?

Voordelen voor
jouw bedrijf
  • Medewerkers leren tools die inzicht geven in wat nodig is in de uitdaging van dat moment voor meer rust, groei en herstel. Deze tools zijn ook toepasbaar in uitdagingen die nog komen.
     

  • Medewerkers die leren vanuit hun hart te leven, leren goed voor zichzelf te zorgen en zullen streven naar 100 % aanwezigheid in het leven, dus ook in hun werk. Dan zijn ze een inspiratiebron voor anderen.
     

  • Een bedrijf dat investeert in het welzijn, plezier en ontwikkeling van collega's via bewustzijnscoaching is vernieuwend. Het wijkt af van de traditionele paden van coaching.
     

  • Medewerkers die een coachtraject volgen bij Hallo Rust vallen minder snel uit en communiceren eerder over hun behoeften. Bij uitval zijn de kosten hoog voor de werkgever.

Hallo Rust
Untitled_Artwork 44-4.png
Fysiek of online

Een coachtraject kan zowel fysiek als online plaatsvinden of een combinatie hiervan. Hierdoor zijn de sessie voor iedereen mogelijk. Mijn werklocatie is in Haarlem en in de nabijgelegen natuur.

Untitled_Artwork 44-10.png
Inner Freedom traject

Het Inner Freedom-traject bestaat uit 10 sessies met een looptijd van gemiddeld 4 maanden. Het uurtarief is 145,- per uur exclusief btw. Voor directies gelden andere tarieven. Bij aanmelding van meerdere medewerkers kan een package deal gemaakt worden.

Hallo Rust
Untitled_Artwork 44.png

KOM IN CONTACT

Voel je welkom

Ben je teamleider, HR manager of directie en benieuwd hoe je deze activiteiten kunt inzetten in jouw organisatie? Neem contact op en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page