top of page
IMG_3726.JPG

COACHING, HOEZO?

Het is eigenlijk heel mooi om jezelf te gunnen even bewust kijken naar waar je staat. Welke uitdagingen zijn er? Waar loop je tegenaan? En waar is groei en transformatie mogelijk? In een body & energy sessie of traject van Hallo Rust kijk je naar wat er stroomt en wat niet. En waarom? We werken lichaamsgericht. Dat betekent dat we gaan luisteren naar de signalen van jouw lichaam. Je lichaam is een raadgever die zo sterk is dat we dat als uitgangspunt nemen. Daar liggen alle antwoorden te wachten. We gaan samen op reis om deze signalen weer te voelen en de inzichten op te halen. We gaan ontdekken hoe sterk jouw interne kompas is en je krijgt tools aangereikt om ook te durven kiezen om jouw pad te lopen en niet het pad dat je denkt dat anderen van jou verwachten. Dat geeft vrijheid. Dat maakt je sterk.

Op deze website vind je enkele ervaringen van anderen. Ik kom graag met je in contact om te vertellen hoe ik werk en van jou te horen voor welke uitdaging je staat.

HOE IK WERK

De vragen die ik krijg, lopen erg uiteen. Ik heb mensen zien herstellen van fysieke uitdagingen waarvan ze dachten dat ze er nooit meer vanaf zouden komen. Ik heb emotionele pijn door bijvoorbeeld heftige gebeurtenissen zien verzachten waardoor er weer vreugde voelbaar werd. Ik heb mensen die uitgeput waren weer met een glimlach en vertrouwen zien gaan. Dat maakt mij stil en nieuwsgierig omdat ik de kracht van de tools voor me zie gebeuren. Ik deel dan ook graag de tools die mij en anderen zoveel inzicht en herstel hebben gegeven met je in een coachtraject of losse sessie.

 

Ik werk voor zakelijke opdrachtgevers en particuliere klanten. Als je wilt kiezen voor een traject, kunnen we samen kijken of jouw werkgever bereid is een traject voor jou te vergoeden. Tot nu toe zeggen alle werkgevers daar ja tegen. Het kan zijn dat je liever zelf betaalt natuurlijk. En of je nou werkt in het bedrijfsleven of privé een sessie boekt, onze patronen werken in alles door en stoppen niet thuis of op het werk. In een traject kijken we dus ook naar meerdere levensgebieden. Soms zie ik mensen uit het bedrijfsleven die vinden dat het alléén over werk zou mogen gaan, maar je neemt jezelf mee naar dat werk en dat is slechts de plek waar je ervaart door welke patronen iets stroef loopt of je triggert. Werkgevers weten dat ik breed kijk en zeggen daar ja tegen. Dus je mag jezelf een bewustzijnsontwikkelingstraject dan ook helemaal gunnen.

IMG_3059_edited.jpg

BODY & ENERGY WORK

Dat is wat ik inzet, maar wat is dat? Een van de redenen dat ik klanten aan het woord laat op deze website is omdat ik het lastig vind dit goed uit te leggen omdat letterlijk woorden tekort schieten. Meestal zeg ik: probeer het gewoon een sessie en kijk wat het jou brengt. Dat is het enige dat telt. Toch zal ik kort iets toelichten. Ik hoop vooral dat het je nieuwsgierig maakt.

 

Door practices die ik met je deel in combinatie met energetische behandeling ontdek je iets heel natuurlijks in jou. Aangeboren rust. Diepe stilte waarin alles duidelijk wordt. Je krijgt als het ware weer een referentie terug van wie je was zonder piekeren, fysieke problemen, zorgen over de toekomst of schuldgevoel over het verleden. De tools helpen je om steeds vaker in deze stilte te zakken en vanuit daar te reageren op uitdagingen.

 

De practices die we doen hebben hun oorsprong in Japan, Tibet, India en Australië en zijn gericht op het ervaren van jouw natuurlijk staat van zijn, waardoor het lichaam kan herstellen. We werken met lagen in ons bewustzijn waar emoties en overtuigingen opgeslagen liggen (het onderbewustzijn). Daar laten we los wat niet meer nodig is.

 

Er zijn steeds meer onderzoeken naar de effecten van deze tools en veel is inmiddels wetenschappelijk bewezen effectief. Voor mij is dat niet belangrijk, want wat echt telt, is jouw eigen ervaring.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?
VOEL JE WELKOM VOOR EEN KENNISMAKING

Stuur me een berichtje of bel gerust.

Kies ook voor rust
Maak ook een afspraak
bottom of page