top of page
Hallo Rust

ENERGY HEALING

Alles is energie

Soms merk je dat het leven even niet stroomt. Je ervaart bijvoorbeeld vermoeidheid, veel piekeren, een fysieke klacht of intense emoties. Of je merkt dat je telkens in dezelfde situatie terecht komt, die eigenlijk niet rustig voelt.

 

Energy healing helpt om oude pijn los te laten en jouw levensenergie weer vrij te laten stromen, je ware natuur te voelen en diepe rust te ervaren. Hierdoor krijgt het lichaam ruimte om te herstellen en voel je welke keuzes nodig zijn voor innerlijk vrede en gezondheid. Velen zijn al geholpen hiermee. Het is echt iets om zelf te ontdekken.

 

In een sessie werk ik met verschillende energetische systemen: Reiki (Japan), Rigpa Energetic Healing (Tibet) en Dharma Shamanic System (Tibet/Australië). Drie krachtige energetische systemen met hun oorsprong in het sjamanisme.  

Ik maak nu bewuste keuzes

Door de healing sta ik meer in contact met mijn zelf. Ik voel me beter dan ooit dat ik weer mezelf kan en mag zijn. Ik maak sneller en bewuster keuzes zonder daarbij té veel rekening met anderen te houden. De angsten die ik had, zijn niet zo eng meer. Ik houd me weer bezig met de dingen die ik leuk en belangrijk vind.

Thomas
Hoe zou het zijn als...
  • je vrij zou zijn van angst en stress

  • je pijnlijke herinneringen uit het verleden kan loslaten

  • je vrij zou zijn van boosheid, wrok en oordeel

  • je los kan komen van familiepatronen

  • je weer kan voelen wat jouw dromen zijn

  • je weer voor die droom durft te gaan staan

  • je je weer krachtig en sterk voelt

Martine Scheen, Coaching, Energy Healing, Sound Healing, Hallo Rust, Haarlem
Untitled_Artwork 44-6.png
achtergrond-hallo-rust.jpg

SJAMANISTISCHE HEALING

Ik werk met drie verschillende energetische systemen en in een behandeling combineer ik deze intuïtief. In deze systemen zitten verschillende practises om de informatie die maakt dat je je niet in balans voelt terug te geven aan het leven om getransformeerd te worden. Hier zijn eigenlijk geen woorden voor en nodig ik je graag uit om echt zelf te ervaren wat het voor jou kan betekenen. Nieuwsgierigheid is voldoende. In de behandelingen die ik geef, heb ik al zoveel moois zien gebeuren. Ik heb mensen zien herstellen van fysieke uitdagingen waarvan ze dachten dat ze er nooit meer vanaf zouden komen. Ik heb emotionele pijn door bijvoorbeeld heftige gebeurtenissen zien verzachten waardoor er weer vreugde voelbaar werd. Ik heb mensen die uitgeput waren weer met een glimlach en vertrouwen zien gaan. Dat maakt mij stil en nieuwsgierig omdat ik de kracht van de tools voor me zie gebeuren. Ik deel dan ook graag de tools die mij en anderen zoveel inzicht en herstel hebben gegeven met je in een sessie of tijdens een Inner Freedom traject. Dharma Shamanic System bestaat uit hele krachtige practises waarbij de wijsheid om te helen via levensenergie van Tibetaanse shamanen (1000 jaar oud) samen is gebracht met practises van Australische Aboriginal shamanen (meer dan 40.000 jaar oud). Ze helpen je om schuldgevoel, angsten, oude emoties en overtuigingen los te laten. Ook de overtuiging dat er iets mis is met je lichaam. Rigpa Energetic Healing is gebaseerd op de Medicine Buddha Teachings en komt uit Tibet. Deze practises helpen om de energie in het lichaam vrij te laten stromen, de frequentie van het lichaam te verhogen naar de frequentie van plezier, vertrouwen en gezondheid en je te verbinden met je ware natuur die vrij is van pijn, zorgen en schuldgevoel. Reiki Usui komt uit Japan en is een energiesysteem dat herontdekt is door Mikao Usui in 1920. Hij geeft ervoor gezorgd dat er in de wereld heel wat meer ruimte is gekomen voor energetische healing. Van Reiki hebben de meeste mensen wel gehoord. Het is een systeem dat vitaliseert, een boost geeft aan het immuunsysteem, helpt om gifstoffen uit het lichaam te laten stromen en energie kan sturen naar oude herinneringen of zorgen in de toekomst om deze te helen en breekt met oude gewoonten zoals verslavingen.

Hallo Rust
Werkwijze

IN DE PRAKTIJK

Een sessie begint met een kort gesprek waarin jij aangeeft waar je graag mee geholpen wilt worden. In een sessie werk ik intuïtief. Soms doen we ook samen een helende meditatie om bijvoorbeeld familiepatronen te doorbreken of om een blokkerende overtuiging te neutraliseren. Daarna ga je lekker liggen op de behandeltafel. Je ligt met je kleding aan onder een warm dekentje. Je sluit je ogen en luistert naar een rustige muziek. Vanaf daar vindt de behandeling in stilte plaats en mag je je laten meevoeren door de energie die je voelt. In een sessie kunnen emoties vrijkomen en ik zal een veilige plek voor je bieden zodat je die emoties vrij kunt laten stromen en de heling ruimte krijgt.  

ONLINE

Een energy healing is ook mogelijk thuis in je eigen vertrouwde omgeving. Energie beweegt door alles heen en is niet afhankelijk van de plek waar je de healing ontvangt. Een online sessie wordt op dezelfde manier opgebouwd als een live sessie. We maken kort kennis met een videoverbinding en je deelt waarmee je graag geholpen wilt worden. Daarna ga je liggen op een voor jou fijne plek onder een dekentje. We kunnen ervoor kiezen om de videoverbinding open te houden. Het is belangrijk dat je niet gestoord kan worden en ook erna nog even tijd voor jezelf hebt om na te voelen. Aan het einde van de sessie praten we nog even na.​ 

Losse sessie

De kosten zijn 95,- incl. BTW voor een behandeling van 60 minuten. Je kunt ook 1,5 uur een sessie boeken. Wil je dieper samen op reis, dan kunnen we kijken of een Inner Freedom traject iets voor jou is. Deze trajecten worden veelal door de werkgever vergoed. Je kunt me het beste even bellen voor de mogelijkheden. Voor zakelijke opdrachtgevers gelden andere tarieven.

Untitled_Artwork 44-10.png
Inner Freedom Traject

Een traject bestaat uit 10 sessies van 1,5 uur met een looptijd van gemiddeld 4 maanden. We kiezen dan voor een energetisch coachtraject waarin we een diepere reis maken met jouw groei en doelen als uitdagingspunt. Je komt niet alleen tot rust, je reflecteert, leert, herstelt en bovenal het is heel leuk om te ontdekken hoe je weer voor jezelf kunt gaan staan.

bottom of page