top of page
Martine Scheen, Coaching, Energy Healing, Sound Healing, Hallo Rust, Haarlem, Inner Freedomg

INNER FREEDOM TRAJECT

Luisteren in de stilte

Het is eigenlijk heel mooi om jezelf te gunnen even bewust kijken naar waar je staat. Welke uitdagingen zijn er? Waar loop je tegenaan? En waar is groei en transformatie mogelijk? In een Inner Freedom traject kijken we naar wat er stroomt en wat niet. En waarom? We werken lichaamsgericht. Dat betekent dat we gaan luisteren naar de signalen van jouw lichaam.

Je lichaam is een raadgever die zo sterk is dat we dat als uitgangspunt nemen. Daar liggen alle antwoorden te wachten in de stilte vanbinnen. We gaan samen op reis om deze signalen weer te voelen en de inzichten te ontdekken. Je krijgt tools aangereikt om oude emoties en patronen los te laten, weer te durven kiezen om jouw pad te lopen en niet het pad dat je denkt dat anderen van jou verwachten. Dat geeft innerlijke vrijheid. Dat maakt je sterk. 

Untitled_Artwork 44-13.png

Vertrouwen in de toekomst

Ik kwam bij Martine via mijn werkgever om meer rust te krijgen en zicht op mijn situatie. Ik heb de sessies als prettig en ontspannen en verdiepend ervaren. Martine is rustig en geeft vertrouwen waardoor je jezelf al snel op je gemak voelt. Er is ruimte voor eigen vragen en behoeften. De ontmoetingen voelden alsof ik bij een vriendin was en hebben mij zeker geholpen.

Anja
Hoe zou het zijn als...
  • je vrij zou zijn van angst en stress

  • je pijnlijke herinneringen uit het verleden kan loslaten

  • je vrij zou zijn van boosheid, wrok en oordeel

  • je los kan komen van familiepatronen

  • je weer kan voelen wat jouw dromen zijn

  • je weer voor die droom durft te gaan staan

  • je je weer krachtig en sterk voelt

Hallo Rust
Hallo Rust
Werkwijze

TIJDENS DE SESSIE

Ik werk intuïtief en voel in het moment wat het best aansluit bij jouw vraag of uitdaging. Elke sessie is maatwerk en daardoor anders. In elke sessie doen we een aantal energetische oefeningen, die je ook thuis kan herhalen. Ze bieden rust, herstel en inzicht. Ik combineer dit met een energetische behandeling.

 

In een energetische behandeling zul je ervaren dat de energie weer makkelijker door je heen gaat stromen. Hierdoor voel je je ontspannen en voel je je meer verbonden met jezelf. Dit helpt om te voelen wat noodzakelijke stappen voor jou zijn om je weer krachtig, gezond en vol plezier te voelen.

EFFECTEN VOOR JOU

De practices die we doen hebben hun oorsprong in Japan, Tibet, India en Australië en zijn gericht op het ervaren van jouw natuurlijk staat van zijn, waardoor het lichaam kan herstellen. We werken met lagen in ons bewustzijn waar emoties en overtuigingen opgeslagen liggen (het onderbewustzijn). Daar laten we los wat niet meer nodig is. Er zijn steeds meer onderzoeken naar de effecten van deze tools en veel is inmiddels wetenschappelijk bewezen effectief. Voor mij is dat niet belangrijk, want wat echt telt, is jouw eigen ervaring. 

Inner Freedom Traject

Het Inner Freedom Traject bestaat uit 10 sessies van 1,5 uur met een looptijd van  gemiddeld 4 maanden. De kosten zijn 95 euro per uur. We zien elkaar elke twee à drie weken. Een traject wordt veelal vergoed door de werkgever. Zakelijk gelden andere tarieven. Je kunt me het beste even bellen voor de mogelijkheden. We kiezen dan voor een energetisch coachtraject waarin we een diepere reis maken met jouw groei en doelen als uitdagingspunt,

Untitled_Artwork 44-10.png
Via jouw werkgever

Ik werk voor zakelijke opdrachtgevers en particuliere klanten. Als je wilt kiezen voor een traject, kunnen we samen kijken of jouw werkgever bereid is een traject voor jou te vergoeden. Tot nu toe zeggen alle werkgevers daar ja tegen. Het kan zijn dat je liever zelf betaalt natuurlijk. En of je nou werkt in het bedrijfsleven of privé een sessie boekt, onze patronen werken in alles door en stoppen niet thuis of op het werk. In een traject kijken we dus ook naar meerdere levensgebieden.

bottom of page