top of page
HR_HalloRust-17.jpg

VITALITEITSPAKKETTEN

Rust leren is professionaliseren

Medewerkers leren dat vanuit rust werken óók kan. Dat je niet je grenzen hoeft over te blijven gaan en daarmee uitval op de loer ligt. Door samenwerking tussen Hallo Rust en Groen Vitaal zijn drie unieke pakketten ontwikkeld:

Onderstaande pakketten dragen bij aan:

  • Diepe ontspanning

  • Versterking concentratie

  • Versterking creativiteit

  • Versterking van het immuunsysteem

  • Vermindering pijnklachten

  • Ontdekken van iets nieuws in jezelf

  • Helderheid over volgende stappen

AANBOD

Thuiscadeau

Dit pakket bestaat uit Wildplukkaart met 12 kruiden en wijsheden van de plant, wildplukthee, 5 recepten die bijdragen aan het herstel van het immuunsysteem, uitrusten en het versterken van de concentratie, en een aantal oefeningen voor thuis voor rust en herstel.

INDICATIE KOSTEN: 125,- p.p.

Martine Scheen, Coaching, Energy Healing, Sound Healing, Hallo Rust, Haarlem, vitaliteit

PAKKET 1

Martine Scheen, Coaching, Energy Healing, Sound Healing, Hallo Rust, Haarlem, vitaliteit
Op pad met elkaar

 Medewerkers volgen twee trainingen van een dagdeel. In een wildpluktraining leren deelnemers over de kruiden en planten, bereiden samen een lunch uit de tuin en genieten hiervan. De tweede training is een bewustzijnswandeling 'Ontdek de natuur in jou', waarbij deelnemers oefeningen leren ter bevordering van hun fysieke en mentale gezondheid. Pakket 1 krijgen ze mee om alle kennis te borgen en voort te zetten vanuit huis.

INDICATIE KOSTEN: 470,- p.p.

PAKKET 2

Prive traject

Dit pakket bestaat uit een 6 individuele sessies in de natuur. Medewerkers volgen drie sessies bij Herborist Corina Busman en drie sessies bij bewustzijnscoach & energetisch therapeut Martine Scheen. In de sessies staat herstel en inzicht centraal, niet alleen voor de huidige uitdagingen, maar ook voor de toekomst. Pakket 1 krijgen ze mee om alle kennis te borgen en voort te zetten vanuit huis.

INDICATIE KOSTEN: 2000,- p.p.

Martine Scheen, Coaching, Energy Healing, Sound Healing, Hallo Rust, Haarlem, vitaliteit

PAKKET 3

Hallo Rust
Untitled_Artwork 44-12.png

KOM IN CONTACT

Voel je welkom

Ben je teamleider, HR manager of directie en benieuwd hoe je deze pakketten kunt inzetten in jouw organisatie? Neem contact op en dan bespreken we samen de mogelijkheden. De genoemde kosten zijn indicatief en worden definitief gemaakt n.a.v. de bespreking en eventueel maatwerk.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page